Frokostmøte/kurs

Fagskolen i Nord ønsker å invitere alle medlemmene i Harstadregionens næringsforening og Harstad Profileringspool
til frokostmøte.

25. august
Påmelding

 
Fagskolen i Nord ønsker å invitere alle medlemmene i Harstadregionens næringsforening og Harstad Profileringspool
til frokostmøte 25 august kl 08-10.
Ifølge NHO sine undersøkelser har arbeidsgiverne aller størst behov for folk med yrkesfaglig videregående skole, fagskole- eller ingeniørutdanning. Dagens samfunn krever at det skal utdannes dyktige og reflekterte fagfolk og ledere som bidrar til utvikling og merverdi for næring og samfunn, og som er utviklet i tett samarbeid med næringslivet.
Fagskolen sitt oppdrag er å gi samfunnet fagfolk og ledere som har relevant høyere yrkesfaglig kompetanse, som er etterspurt av næring og et samfunn i utvikling.
Fagskolen i Nord skriver sin historie helt tilbake til 1968. I august 2021 er tre fagskoler i Troms og Finnmark slått sammen til én: Fagskolen i Nord. Fagskolen i Nord har i dag åtte avdelinger på fem lokasjoner fra Kirkenes i øst, Honningsvåg i Nord og Harstad i Sør. Vi har i dag akkreditert hele 23 ulike utdanningstilbud.
I Harstad har vi sveiseteknikk og konstruksjon, design og produksjon.
I de siste årene har vi hatt en formidabel utvikling og en god vind i seilene. Og dette skal vi fortsette med!
Vi ønsker å være den foretrukne utdanningsinstitusjon innen høyere yrkesfaglig utdanning. Vi skal være kjent for å levere utdanningstilbud med høy kvalitet, relevans og aktualitet, samt bidra til å skape vekst i samarbeid med samfunn og næringsliv. 
 Ønsker du å vite mer om oss og hva vi gjør, da er du hjertelig velkommen til dette frokostmøte! Vi gleder oss til å se deg hos oss til frokost, kaffe, informasjon om høyere yrkesfaglig utdanning og en omvisning i fagskolens lokaler.
Vi har satt opp en agenda for denne dagen:
08.00-08.30 Frokost og kaffe
08.30-09.15 informasjon om Fagskolen
09.15-10.00 omvisning