Webinar: Hvordan kan vi rekruttere til jobber i nord?

På initiativ fra SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge, har LO, NHO, og SpareBank 1 Nord-Norge gått sammen for å sikre flere unge bedre karrieremuligheter i Nord-Norge ved å etablere en nasjonal kampanje. Målet er å skape 1.000 nye sommerjobber ved å synliggjøre mulighetene i landsdelen.

4. mars 2022
Påmelding

Hvorfor gjør vi dette?
I Barometer 2021X spurte vi de unge om hva som er viktig for at de skal se sin fremtid i nord, og hva de vektlegger ved valg av arbeidsgiver. Svarene vi fikk var urovekkende! De unge etterlyser et mer åpent arbeidsmarked, og ikke minst at mulighetene synliggjøres bedre. Selv om det er flere ledige stillinger i nord enn noensinne, ser altså ikke de unge mulighetene i her.
 
- Målet med ordningen er å bidra med kapital, kunnskap, og en storstilt kampanje for arbeidsgivere i nord. De unge får erfaring, nettverk og opplevelser, og sammen kan vi vise at landsdelen har mer enn spennende jobber å tilby, sier Liv B. Ulriksen, konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge.
 
Kan bedriften din gi unge en sommerjobb? Vi inviterer til webinar 4. mars klokken 09:00-09:50. Der får du vite mer om kampanjen, og hvordan dere kan delta.