ALLE INNTEKTER STAMMER FRA KUNDER.
                Hvordan gjøre kundens beste til din strategi.
 

Frokostkurs 12.november

GLØD er Vizuelli sin egenutviklede prosess for merkevarebygging. Så hva er en merkevare? Er det et merket produkt/vare, eller er det de assosiasjonene man knytter til et produkt/tjeneste/selskap (alt samlet i begrepet PRODUKT)?
 
I vår verden er merkevare kun den subjektive oppfatningen vi har av et produkt. Vårt utgangspunkt er at et produkts merkevare kun består av dets gode rykte – og ingenting annet! Når et produkts gode rykte blir stort nok til at du kan leve av det – DA har du en merkevare!
Det vi ser etter er essensen i ryktet/renommeet til bedriften din, det er nemlig det vi bygger all kommunikasjon og visuelle identitet på sammen med deg i etterkant av en GLØD-prosess.
Kort fortalt handler det om å samle seg om et felles og inspirerende formål/kundeløfte, for å skape felles forståelse for hvorfor vi går på jobb, skape intern begeistring, vekst og større sympati og liking ute i markedet.

Dagens foredragsholdere;
Jan-Arne Kristiansen (Kreativ leder og eier hos Vizuelli) har mer enn 30 år erfaring med å bygge sterke merkevarer. Sammen med Dan Olsen (Daglig leder Vizuelli), med 20 års salgs- og kommunikasjonserfaring fra store og små bedrifter og konsern innen media og reklame skal dele av sin erfaring og innsikt rundt temaet MERKEVAREBYGGING.

NB NB
Kun 25 plasser, vi skal være på Hotel Arcticus