SkatteFUNN

Planlegger du å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har du en idé om hvordan din bedrift kan produsere på en smartere måte?

SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som utvikler nye eller bedre varer, tjenester eller produksjonsprosesser. I 2014 fikk 2381 nye prosjekter fra hele landet godkjenning i SkatteFUNN. Forskningsrådet og Innovasjon Norge Troms inviterer i samarbeid med Kunnskapsparken Nord og Høgskolen i Harstad til SkatteFUNN åpen dag tirsdag 12. mai kl. 10.00-16.00 i Harstad. På åpen dag får du en kort innføring i hvilke muligheter du har for økonomisk støtte gjennom SkatteFUNN, tips til utforming av søknad, erfaringsdeling, korte presentasjoner av noen andre finansieringsmuligheter som kan kombineres med SkatteFUNN og mulighet til å snakke med rådgivere fra Forskningsrådet, Innovasjon Norge Troms, Regionale forskningsfond NORD og/eller VRI Troms. Arrangementet er gratis, med en enkel lunsj.

Program og påmeldingsskjema finner du her => http://forskningsradet.pameldingssystem.no/skattefunn-apen-dag-2015-harstad Påmeldingsfrist: Tirsdag 5. mai