Medlemstilbud HRNF

Bli bedre til å selge dine ideer, skape engasjement og vinne publikum. Lær av de beste i bransjen!

31.mai 2018

Bli bedre til å selge dine ideer, skape engasjement og vinne publikum. Lær av de beste i bransjen!

TED er kjent over hele verden for sine korte, inspirerende og personlige foredrag. Sammen med Kreativt Forum har vi gleden av å introdusere teamet bak TEDxOslo i et eksklusivt kurs! Teknikkene på kurset vil gjøre deg til en bedre foredragsholder, som også er klar for en TEDxOslo-talk. Kurset går over én dag og gir en innføring i de tre viktigste elementene i en vellykket talk:

1. Idé

En sterk og tydelig idé er bærebjelken i et godt foredrag. I forberedelsene til en TEDxOslo-talk er idéfasen den viktigste. Deltakerne får en forståelse av hva en idé er, og hva som gjør den «…worth spreading».

2. Manus

Dersom idéen skal nå ut – bli forstått, trodd og husket – må den formidles på en måte som engasjerer. Deltakerne får en innføring i hvordan et budskap dramatiseres, struktureres og formidles.

3. Sceneopptreden

Et foredrag med gjennomslagskraft er avhengig av en trygg og troverdig sceneopptreden. Ulike teknikker gjennomgås, verktøy og øvelser som styrker formidlingen og øker gjennomslagskraften.

Om kursholderne:

  • Christoffer Leborg jobber som tekstforfatter og har i 20 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sitt budskap. Christoffer var manuscoach for TEDxOslo 2017.
  • Nina Schjeide er en etterspurt kurs- og foredragsholder innen kommunikasjon, presentasjonsteknikk og konflikthåndtering. Hun jobber som skuespiller og instruktør, og har vært scenecoach for TEDxOslo i 2016 og 2017.

Ansvarlig:

Sigurd Reinton har jobbet med TEDxOslo siden 2011. De tre siste årene har han vært hovedansvarlig for TEDxOslo-prosjektet. Reinton har bidratt til å utvikle metoden TEDxOslo bruker i sin coaching.

Hvem bør delta?

Kurset er utarbeidet for alle som ønsker å formidle et budskap på en troverdig og engasjerende måte.

Pris:

  • Kr 5.900,– For medlemmer av HRNF eller KF.
  • Kr 7.900,– for ikke-medlemmer.
    *prisene er angitt eks. mva. og inkluderer lunch og servering i pausene.

Sted: Scandic Harstad

Påmelding:

https://form.jotform.com/81064108975965