Leter etter drømmekunde som kan vinne 250.000 kr

Skallebanken skal samle noen av Nord-Norges tøffeste design- og kommunikasjonsskaller, og nå leter de etter drømmekunden.

Leter etter drømmekunde som kan vinne 250.000 kr i byråtjenester

Skallebanken skal samle noen av Nord-Norges tøffeste design- og kommunikasjonsskaller, og nå leter de etter drømmekunden.

 

Den kreative og kommunikative kraften i nord er stor. Dette ønsker hodene bak nettverks- og pilotprosjektet i Skallebanken å vise. Nå er de på jakt etter drømmekunden, og er du kunden de ser etter kan du vinne inntil 250.000 kr i byråtjenester.

 

«Vi har tro på at når de beste skallene jobber sammen for deg, da kan magi oppstå!» Sier prosjektleder Hege Eriksen, som til daglig er å finne hos Chili Harstad.

 

Denne konkurransen er et ledd Skallebankens forskning for å få frem de beste metodene og konseptene til den videre utviklingen av prosjektet og nettverket. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Innovasjon Norge.

 

«Innovasjon foregår i økende grad i samspill mellom bedrifter, kunder, leverandører og kunnskapsmiljøer. Skallebanken er et spennende initiativ som vi ser frem til å følge tett.» Sier Knut Perander fra Innovasjon Norge.

 

 

Hva er Skallebanken?

 

Skallebanken er en ny og innovativ måte å jobbe på i reklame- og kommunikasjonsbransjen, et nettverk av “skaller” som rommer stor bredde i fag og erfaring, og som virker på tvers av bedriftene de representerer.

 

Skallebanken består i pilotprosjektet av skaller fra Hipp Hurra (Harstad), Deadline Media (Sortland, Bodø), Chili Harstad (Harstad), Fabelfjord (Tromsø), Arc Giraff (Vadsø), Reklamehuset Nord (Hammerfest), Erlikpluss (Gratangen) og Tinkr (Vadsø).

 

«Vi skal sørge for at du får tilgang på de spesialistene som passer best for akkurat ditt oppdrag via ett kontaktpunkt!» Sier Eriksen.

 

Hvem kan søke?

 

Alle bedrifter som trenger en boost, som har et spennende prosjekt de kunne tenke seg å realisere, eller som rett og slett har lyst til å vise frem noe de er skikkelig stolte av.

«Drømmekunden kan være så mangt!» Understreker Eriksen.

 

Søkefristen er 10. januar 2018.

 

___________

 

For mer informasjon, bilder eller sitater, kontakt:

 

hege@chiligroup.no eller telefon 464 20 562 / web: skallebanken.no