3 okt 2017 Kl 08-10 "Denne jævla digitaliseringen?"

Ordet «digitalisering» gir deg 3,8 millioner treff på Google. Søket tar 0,44 sekunder, et tredvetalls artikler, og atskillig flere enn 0,44 sekunder senere skjønner du fortsatt ikke en dritt. Alle har sin egen versjon. Men når du er i tvil om hva du skal tro på kan det være fint med et alternativ til

Frokostmøte

Ordet «digitalisering» gir deg 3,8 millioner treff på Google. Søket tar 0,44 sekunder, et tredvetalls artikler, og atskillig flere enn 0,44 sekunder senere skjønner du fortsatt ikke en dritt. Alle har sin egen versjon. Men når du er i tvil om hva du skal tro på kan det være fint med et alternativ til. På Næringsforeningens-frokostmøte i høst kan du høre versjon nr. 3 800 001.

Frokosten inntas manuelt og analogt sammen med de menneskene som møter. For det er akkurat dette det handler om: Mennesker. Om hvordan vi gjør ting, og om hvorfor vi ikke gjør ting. Og om sjefer så klart – sjefer og ledere, sauer og gjetere. Og om at fortid og nåtid er to forskjellige ting, men at nåtid og fremtid plutselig er blitt det samme.
Uavhengig om du er en snill eller slem sjef så vil du mislykkes. Dersom du er leder derimot – masse muligheter. Dersom du er ansatt kan du velge. Om du er for eller mot.
––––––––––
Etter ni år i mange forskjellige roller i Microsoft valgte Eirik Berg å flytte hjem igjen. Her jobber han som Forretningsutvikler i Serit IT Partner Harstad. Han er opptatt av hvordan teknologi og mennesker jobber sammen – for å bli bedre sammen.