Europakonferansen i Harstad

02.februar inviterer vi til Europakonferansen 2017, meld dere på!

Konferanse 2.feb 2017

Tema: Mulighetene i Europa.

Påmeldingslink:

https://hrnf.hoopla.no/sales/europakonferansenharstad2017

Næringsforeningen, i samarbeid med Nord-Norges Europakontor, skal ha Harstads første Europakonferanse 02.februar 2017. Vi har laget et flott program og den nye EU/EØS ministeren Frank Bakke-Jensen og Nord-Norges Europakontor i Brussel er med.

Næringsforeningen ønsker med dette å sette fokus på arenaskapning, nettverksbygging og ikke minst kompetanse for å få tak i penger gjennom EU/EØS. Dette håper næringsforeningen vil skape innovasjon, kunnskaps- og næringsutvikling.

For å ta EU til Harstad- og tilstøtende regioner har vi fått hjelp fra Nord-Norges Europakontor i Brussel, EU/EØS minister Frank Bakke-Jensen, Enterprise Europe Network, SIU, NHO Nordland, KS Brussel, Harstad kommune, Troms fylkeskommune, UiT med flere.

De regionale utviklingsmidlene som fordeles av fylkeskommunen er varslet å bli sterkt redusert. Dette innebærer at regionene må starte å se på EU-programmer som et mulighetsområde.

Konjunkturbarometeret for Nord-Norge 2016 viser at det er forventet størst økonomisk vekst i vår region. Dette mener næringsforeningen kan være en katalysator for annen innovativ virksomhet og økt samarbeid. Disse mulighetene og prosessene må vi her i Nord ta eierskap til.

Europakonferansen blir dermed første trinn i dette arbeidet.

Konferansier: Kjell Rune Henriksen 

Program:

-Programmet er tentativtVed spørsmål kontakt:

Preben Woll Bostad, prosjektleder, preben.woll@hrnf.no, tlf. 45002983.

Sponsorer: