Teknologioverføringer fra olje- og gassindustri

Teknologioverføringer fra olje- og gassindustri
Olje- og gassnæringen er den viktigste drivkraften for innovasjon og teknologiutvikling i det norske samfunnet. Disse innovasjonene overføres i stor grad til andre næringer

Lunchmøte fredag 28.september
Påmelding

Olje- og gassnæringen er den viktigste drivkraften for innovasjon og teknologiutvikling i det norske samfunnet. Disse innovasjonene overføres i stor grad til andre næringer.

Norsk olje og gass, SpareBank 1 Nord-Norge, Forte Narvik og UiT i Harstad inviterer til lunsjmøte hvor rapporten “Teknologioverføringer fra olje- og gassektoren” legges frem. Rapporten er utarbeidet av Sintef Teknologi og Samfunn.

Det blir innlegg fra adm.dir Karl Eirik Schjøtt-Pedersen i Norsk olje og gass, adm.dir Roger Bergersen i Forte Narvik, viserektor Kriss Rokkan Iversen ved UiT og konserndirektør Hålogaland Lasse Hagerupsen i SpareBank 1 Nord-Norge.

Daglig leder Christer With i Bemlotek, som har utviklet en betongmerd for fiskeoppdrett, og salgssjef Thomas Myhre i NSK Ship Design som har utviklet en flyttbar og dynamisk havfarm, forteller om utfordringer og muligheter ved teknologioverføringer.

I tillegg vil Jørgen Bratting fra Kunnskapsparken Nord AS, KUPA, gi ferske eksempler fra en ny rapport som kommer senere i høst om kunnskapsoverføringer fra olje- og gassnæringen til andre næringer

Dato: Fredag 28. september 2018
Tid: 12.00 -14.30 Lunsj serveres til 12.30
Sted: UiT Norges arktiske universitet Harstad, Havnegata 5