Harstad Gründere!

Lokale gutter fra Kvæfjord tilbyr en enklere dugnad som gir inntekt til lokalt nærings - og idrettsmiljø.

Lokale gutter fra Kvæfjord tilbyr en enklere dugnad som gir inntekt til lokalt nærings - og idrettsmiljø.


Mikhal Moksness og Jim-Roger Olsen har selv erfart hvor utfordrende det kan være å  skaffe inntekt til idrettslaget. Det er grenser for hvor mange doruller, kakebokser og loddsalg man kan selge i løpet av året.

 

Derfor har de nå tatt saken i egne hender ved å stifte Enkel Rabatt. De har tatt tradisjonelle rabattkuponger og digitalisert de på en mobiltilpasset webside. Tilgangen til rabattene selges av lokale idrettslag, foreninger og skoleklasser. Kun en uke etter at bedriften ble etablert har de allerede inngått avtaler med over 10 lokale bedrifter i Harstad med  b.la Lykke og Lukas, Farveglede Interiør, Timer, Tequila Sports Beyond for å nevne noen. Responsen har vært utelukkende positiv, og for bedriftene er det kostnadsfritt å benytte teknologien. Vi ønsker å ha et best mulig produkt og tenker på bredden sier Moksness som understreker at de også har inngått avtaler med bedrifter som tilbyr rådgivende tjenester og rengjøring.

Vårt produkt skaper en vinn-vinn situasjon for næringslivet og Idrettslag/foreninger forklarer Olsen. Næringslivet får gratis markedsføring samtidig som de viser samfunnsansvar, mens idrettslagene/foreningene får en kjærkommen inntekt, i tillegg får kunden gode rabatter ved å kjøpe tilgangen.

Enkel Rabatt søker etter samarbeidspartnere som ønsker å tilby engangsrabatter. Primært søker de lokale bedrifter som ønsker å gi en rabatt i form av en fast prosentsats eller rabatter på utvalgte produkter. Rabatten vil være tilgjengelig på mobil og vil kun være gyldig en gang per kunde innenfor en bestemt tidsperiode. Produktet krever ingen form for opplæring, tilpasning eller kostnader utenom den avtalte rabatten.

Som tilbyder av Enkel Rabatt vil deres bedrift få:

Markedsføring 

Øker muligheten for mersalg

Endring av handlemønster

Forenklet rabattsystem 
Ingen kostnader eller behov for tilrettelegging

I tillegg vil dere bidra til:

Inntekt til idrettslag og forening
Forenklet dugnad

Vis samfunnsansvar ved å tilby Enkel Rabatt.

Registrer din bedrift her; https://enkelrabatt.no/bli-leverandor/