L

Kontakt oss


+47 90 10 55 80

ojk@hrnf.no

Bruk kontaktskjema >>

w

Fordoblet staben på ett år

Harstadbutikken SecuriNord vokser i sentrum. Fra 4 til 8 ansatte siden april 2016.

25.10.201708:46 Preben Woll

– Vi har fordoblet staben siden vi åpnet opp i lokalene bak Generalhagen i Harstad sentrum.

Det sier daglig leder i lås- og sikkerhetsbedriften, SecuriNord

– Vi flyttet inn i lokalene i fjor der PIBO Optikk i sin tid hadde lokaler i mange år. Da var vi fire ansatte. Det var rundt april i fjor. Vi har valgt å investere i gode medarbeidere etter hvert som oppdragene har økt. Nå er vi åtte medarbeidere som jobber med montering av lås og beslag. Vi har blant annet styrket staben med Terje Karoliussen som er låsesmed og har nesten 30-årserfaring innenfor lås og beslag, egen prosjektleder og flere låsmontører sier Jens Chr. Helgesen, som er godt fornøyd med at han valgte å starte opp innen lås og beslag i sentrum.

– I tillegg har vi investert i kostbare maskiner til eget systemverksted for sliping av nøkler og gravering her i lokalene i Harstad sentrum. Det gjør sitt til at det daglig er en del kunder innom selve butikken. De var dog nesten helt fraværende da all trafikk ble handlet opp i gata her ved Generalhagen, forteller Helgesen.

– En av hovedårsakene til at vi har hatt vekst de seneste årene er økt oppdragsmengde. Vi har blant annet vunnet rammeavtale med Forsvarsbygg. Vi har også fått oppdrag fra kommuner og stat. Vi skal om ikke lenge starte leveranse på lås og beslag til nye Harstad skole. Hvis jeg ikke tar helt feil så er det over 200 dører som skal ha lås og beslag der, forteller Helgesen.

– Vi har også vunnet anbud hos flere entreprenører. Blant annet på Bring sin nye postterminal i Bjerkvik, på oppdrag av Veidekke Entreprenør. Veidekke har også kontrahert oss til et stort prosjekt på Tverlandet i Bodø. Her er vi med på jobben når det gjelder prosjektering og levering alt av lås og beslag. Det er et stort prosjekt som gjør at vi vil ha medarbeidere på jobb der i rundt seks måneder, forteller Helgesen, om hvorfor bedriften opplever vekst om dagen.

– Vi jobber i hele regionen. Det er ikke bare i Harstad vi jobber med å sette inn lås og beslag, sier han.

– Vi har også sørget for at vi har medarbeidere som sammen kan være med på en totalpakke når det gjelder montering av lås og sikkerhet. Vanligvis er det flere fag i et dørmiljø. Nå har vi team fra vår bedrift som gjør denne jobben sammen. Dermed sparer oppdragsgiverne tid på å forholde seg til flere bedrifter når det gjelder installasjon, forteller Helgesen.

– I disse dager er vi i gang med å bygge om lokalene her i sentrum. Det gjøres på dugnad av de ansatte. Vi trenger flere kontorer og kutter ned på butikkarealet noe, sier Jens Chr. Helgesen, som eier bedriften som sakte med sikkert har vokst seg større år for år. I 2016 omsatte bedriften for 6,5 millioner kroner.

Kilde: http://www.ht.no/nyheter/2017/10/25/Fordoblet-staben-p%C3%A5-ett-%C3%A5r-15500361.ece